Rólunk

Rólunk

Amennyiben megbízható, precíz és hozzáértő partnert keres utazásához, mi vagyunk a legjobb választás.

Vállalkozásunk családi vállalkozás, melyet Édesapám alapított 15 évvel ezelőtt. Személyes okokból úgy döntöttünk, hogy az idei évben csatlakozom hozzá és együtt valósítjuk meg régen dédelgetett álmunkat, miszerint az autóbuszos ki-, és beutaztatás piacán egy minőségi szolgáltatást kínálunk Partnereinknek.

Cégfilozófiánk, hogy csak a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel lehet sikereket elérni és csakis a legjobb szolgáltatási színvonal mellett lehet és érdemes dolgozni. Ehhez ismerni kell a piac sajátosságait, megfelelő kapcsolati hálóval kell rendelkezni és az elérhető szolgáltatások közül a megfelelőt kell választani.

A BusON Logistic. Kft. által kínált járművek tükrözik a cég által képviselt szolgáltatási színvonalat, ezért csak a legjobb esztétikai és műszaki állapotú járműparkkal dolgozunk, nagy hangsúlyt fektetve a gépjárművezetők képzettségére, megjelenésére, hozzáállására és nyelvtudására. 

Minden egyéni és csoportos megrendelésünket személyesen felügyelve, rugalmasan és hatékonyan kezeljük. A nap 24 órájában állunk rendelkezésére. Keressen minket bizalommal az ajánlatkérő lapot kitöltve, vagy a kapcsolatok menüpontnál szereplő elérhetőségek bármelyikén.

Felkeltettük az érdeklődését? Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen ajánlatot most!

Ajánlatkérés Kérdezek